Laadukas autohuolto Siilinjärvellä!

Kysy lisää palveluistamme
autonkorjaamon kuvake

Haluatko antaa autosi varmasti asiantunteviin käsiin? Autokorjaamo Sujuteam Oy Siilinjärvellä on tarjonnut asiantuntevaa autoapua asiakkailleen jo vuodesta 1994 alkaen. Meillä on vuosikymmenten kokemus autohuollosta ja autojen korjauksista. Aloitimme toimintamme vuonna 1994 Siilinjärvellä Räisälässä, josta muutimme nykyisiin toimitiloihimme keväällä 2007. Toimimme yhä Siilinjärvellä, ja yrityksemme työllistää nykyään neljä henkilöä. Valttikorttimme on laaja-alainen osaaminen erilaisista autojen ongelmista.

Autosähkön ja elektroniikan asiantuntija

Autojen teknologia kehittyy vuosi vuodelta, eikä autoalan yritys voi jäädä ajastaan jälkeen. Viime vuosien aikana olemme hankkineet kosolti tietotaitoa ja laadukkaita laitteita ajoneuvojen sähköisten järjestelmien vianhakua ja korjausta varten. Autojen tekniikan hallinta on alallamme asiantuntevan palvelun a ja o.

Koska haluamme pysyä mukana kehityksessä, investoimme tasaisin väliajoin myös asianmukaisiin laitteisiin. Käytössämme on kaksi monimerkkitesteriä, jotka ovat Autocom ja Texa. Nämä diagnostiikkajärjestelmät kattavat noin 20 000 eri automallia. Olipa autosi siis mitä merkkiä tahansa, olemme apunasi ongelmatilanteissa!

Varaa aika huoltoon!

Hoidamme ilmastoinnin huollot ja korjaukset

Temppuileeko autosi ilmastointi? Me huollamme ja korjaamme sekä henkilö- että pakettiautojen ilmastointijärjestelmät ammattitaidolla ja mahdollisimman nopealla aikataululla.

Asiantunteva tiimimme hoitaa autojen ongelmat varmalla laadulla, joten älä epäröi kysyä meiltä apua auto-ongelmiisi. Kun kaipaat paikallista ja monipuolisesti palvelevaa autohuoltojen ammattilaista Siilinjärvellä, ota yhteyttä! Toimialueisiimme kuuluu Siilinjärvi, Lapinlahti, Kuopio, Nilsiä ja Maaninka.

Yhteystietomme